Хороскоп за 24 август: Лъвовете да се пазят от инцидент, Козирозите да внимават с думите

Овните да отделят нужното време на семейството си

24.08.2022 | 07:35 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 24 август: Лъвовете да се пазят от инцидент, Козирозите да внимават с думите

Динамична сряда - за едни в отношенията с хората около тях, за други - в работния процес.

Овен

Новостите, каквито и да са, ще са свързани със семейството. Отделете на близките си дължимото време и внимание. В професионален план проблеми едва ли ще има.

Телец

Желанието ви за разговори и социални контакти ще е доста силно. Не се лишавайте от общуване, но и не коментирайте теми от личния ви живот.

Близнаци

Придържайте се към намеренията си, но без да ги натрапвате на околните. Ако някой прояви несъгласие с действията ви, помислете дали е основателно. Съобразете се само в случай, че е наложително.

Рак

Не всичко ще се случи така, както си го представяте, но не стигайте до фатализъм, ако няколко поредни събития не са особено приятни. Не сте в позиция да ги контролирате, така че по-добре ги приемете.

Лъв

Бъдете предпазливи, особено ако се намирате на непознато място или общувате с непознати хора. Съществуват предпоставки за инцидент, на който може да претърпите някаква загуба, пише az-jenata.bg.

Дева

Приятните преживявания ще са свързани с личните отношения. Не залагайте особени надежди на професионалните и организационни занимания.

Везни

Ще успеете да съчетаете текущата работа с първите стъпки по стартирането на някакъв нов проект. Направете само онова, което зависи лично от вас и не сте принудени да разчитате на съдействие.

Скорпион

Почти непрекъснато ще се налага да споделяте опита си с някого. Колкото и добър синхрон да постигнете, не прекалявайте с доверието, за да не претърпите поредното разочарование.

Стрелец

Обстоятелствата ще се развиват във ваша полза и ще можете да започнете или довършите занимания, които са ви затруднявали или сте имали съмнение, че ще се справите. Действайте решително.

Козирог

Преценявайте внимателно и критично изказванията си. Неправилно или не на място изпусната дума може да ви създаде неприятности, за които даже не подозирате.

Водолей

Контактите ви ще са интензивни, а събеседниците – абсолютно разнородни. И докато с някои от тях разговорите ще са истинско удоволствие, то други може сериозно да ви ядосат. Контролирайте емоциите.

Риби

Силните ви качества са две – логика и проницателност. Без проблем ще анализирате фактите и обстановката, което пък ще предотврати възможността някой да се опита да ви манипулира.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК